Fort Security

Firma de Paza, Supraveghere, Monitorizare si Protectie in Craiova

FORT SECURITY - ofera servicii de calitate la un inalt nivel profesional.

— PAZA SI PROTECTIE

Activitatea de paza si protectie cuprinde totalitatea masurilor/actiunilor cu caracter permanent/temporar pe care le executa personalul de paza avizat in vederea protejarii valorilor, bunurilor si persoanelor.Serviciul se desfasoara cu agenti special instruiti in baza unui Plan de paza aprobat de organele de politie.

— INTERVENTIE

Interventia consta in deplasarea unui echipaj, in cel mai scurt timp, la obiectivul anuntat de dispecerul de serviciu si luarea primelor masuri impuse de natura evenimentului.Activitatea se desfasoara conform datelor trecute in planul de minitorizare, pestectiv Planul de interventie aprobat de Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj.

— TRANSPORT VALORI

Serviciul consta in transportul/insotirea unor obiecte de valoarea la destinatii clar determinate.Activitatea se desfasoara pe baza unui Plan de transport valori aprobat de Inspectoratul Judetean de Politie Dolj, cu masini speciale blindate, personal calificat si cu masina de insotire (escorta).

— CURSURI FORMARE PROFESIONALA

Fort Security organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agent de paza si ordine, la cele mai inalte standarde.

— CONSULTANTA

Fort Security pune la dispozitia celor care doresc sa afle cum isi pot proteja bunurile, informatiile de specialitate in conditii de maxima confidentialitate.